Ouale se freaca cu zaharul si se adauga uleiul cate putin. Se adauga apoi zaharul vanilat, romul, coaja de lamaie si faina. Se amesteca ingredientele
Ouale se freaca cu zaharul si se adauga uleiul cate putin. Se adauga apoi zaharul vanilat, romul, coaja de lamaie si faina. Se amesteca ingredientele si se intinde intr-o tava doar 3 sferturi din compozitie. Se unge cu marmelada si se presara cu nuca maruntita. In restul de coca se mai adauga faina si se framanta pana devine un aluat mai gros. Se rade apoi pe razatoare si se presara peste prajitura. Se introduce tava in cuptor si se lasa la copt.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete:
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Papanasi fierti
Ador aparatul de gofre Duraceramic Breville pe care l-am castigat la un concurs cu ceva timp in urma, asa ca l-am pus la...
Desert gofre cu visineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj