Prajitura cu marmelada

Ouale se freaca cu zaharul si se adauga uleiul cate putin. Se adauga apoi zaharul vanilat, romul, coaja de lamaie si faina. Se amesteca ingredientele

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 250 gr zahar
  • 250 ml ulei
  • bicarbonat
  • 3 pahare faina
  • 1 lingura rom
  • coaja de lamaie
  • 1 plic zahar vanilat
  • nuca
  • marmelada

Mod de preparare

Ouale se freaca cu zaharul si se adauga uleiul cate putin. Se adauga apoi zaharul vanilat, romul, coaja de lamaie si faina. Se amesteca ingredientele si se intinde intr-o tava doar 3 sferturi din compozitie. Se unge cu marmelada si se presara cu nuca maruntita. In restul de coca se mai adauga faina si se framanta pana devine un aluat mai gros. Se rade apoi pe razatoare si se presara peste prajitura. Se introduce tava in cuptor si se lasa la copt.


Se serveste dupa ce s-a racit.

Alte retete:

Ciocolata de casa

Lapte de pasare

Papanasi fierti

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert gofre cu visine

Ador aparatul de gofre Duraceramic Breville pe care l-am castigat la un concurs cu ceva timp in urma, asa ca l-am pus la...

Desert gofre cu visine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca