Untul se freaca cu 70 gr de zahar, se adauga apoi smantana si faina si se framnata bine aluatul. Se imparte apoi in doua si se intind doua foi.
Untul se freaca cu 70 gr de zahar, se adauga apoi smantana si faina si se framnata bine aluatul. Se imparte apoi in doua si se intind doua foi. una din ele se pune intr-o tava unsa cu unt, se asaza deasupra merele date pe razatoare si amestecata cu zahar. Se pune deasupra cea de-a doua foaie si se introduce tava in cuptorul cald.
Prajitura se serveste cu zahar pudra presarat deasupra.
Alte retete:
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Tiramisu
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa