Se curata merele de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se amesteca cu zaharul, scortisoara apoi se calesc in margarina pana se inmoaie bine. Se lasa
Se curata merele de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se amesteca cu zaharul, scortisoara apoi se calesc in margarina pana se inmoaie bine. Se lasa sa se raceasca. Intr-o tava se pun doua straturi de biscuiti frumos asezati unul langa altul, ca un blat, se insiropeaza cu sirop, apoi se pun merele in strat uniform. Peste mere se pune un nou strat de biscuiti, se apasa putin si se pune tava pentru 3/4 ore intr-o punga de nailon inchisa eremetic.
Se taie dupa marimea biscuitelui. Se servesc eventual cu frisca deasupra
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii