Cozonacii se taie si se lasa o zi sa se usuce. Ouale se separa. Galbenusurile se amesteca impreuna cu zaharul si cu aroma. Laptele se incalzeste putin
Cozonacii se taie si se lasa o zi sa se usuce. Ouale se separa. Galbenusurile se amesteca impreuna cu zaharul si cu aroma. Laptele se incalzeste putin si se toarna peste oua. Cozonacii se inmoaie in aceasta compozitie si se aseaza apoi in tava pregatita. Peste ei se pune magiunul de prune si visinele. Apoi iar un strat de felii de cozonac, magiun si deasupra se acopera cu felii de mere. Daca ramane lapte, se toarna peste compozitia din tava. Se pune in cuptor 30 minute, dupa care se bat albusurile, se adauga zahar, se bat pana se face spuma tare si se pune deasupra prajiturii. Se pune din nou in cuptor pana se rumeneste.
Alte retete dulciuri recomandate
Prajitura cu capsuni
Ciocolata de casa
Tarta cu visine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa