Prajitura cu mere si zmeura se serveste dimineata la cafea sau ca desert. Este delicioasa.
Pentru prajitura cu mere si zmeura se unge o tava cu putin unt, peste care se pune pergament. Se amesteca intr-un vas faina, praful de copt si untul pana se face compozitia ca faramiturile de paine, apoi se adauga zaharul, merele si stafidele. Se toarna ceasca de vin, ouale batute si la urma zmeura, apoi se amesteca usor, ca sa nu se striveasca zmeura. Se toarna compozitia in tava si se da la copt, la temperatura de 190 de grade; se lasa pana cand prajitura devine aurie. Se lasa la racit, apoi se pudreaza cu zahar.
Prajitura cu mere si zmeura se serveste dimineata la cafea sau ca desert.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii