Se freaca bine cu zaharul untul si margarina, apoi se adauga ouale batute, smantana, praful de copt si la final faina. Aluatul obtinut se toarna intr
Se freaca bine cu zaharul untul si margarina, apoi se adauga ouale batute, smantana, praful de copt si la final faina. Aluatul obtinut se toarna intr-o tava tapetata cu faina. Se introduce la copt, in cuptor si dupa ce s-a copt putin, se scoate si se pun visinele, fara samburi, merele taiate bucatele si prunele injumatatite. Se da tava din nou la cuptor si se lasa sa se rumeneasca prajitura.
Se serveste pudrata cu zahar, dupa ce s-a racit.
Alte retete de prajituri:
Prajitura cu dovleac
Prajitura cu visine
Prajitura caramelizata cu mere umplute
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa