Toate se pun pe aburi si se amesteca pana se caramelizeaza, apoi se amesteca cu faina , nu foarte multa, din care se fac 4 foi, care se coc pe dosul
Toate se pun pe aburi si se amesteca pana se caramelizeaza, apoi se amesteca cu faina , nu foarte multa, din care se fac 4 foi, care se coc pe dosul tavii ( un sfat pe dosul tavii este bine sa puneti o folie pentru prajituri, care este unsa cu un pic de ulei).
Crema: 500 gr. lapte, care se pune la fiert, iar cand fierbe se amesteca cu 4 linguri de gris si 3 pliculete de zahar vanilat, apoi se pune la racit. Se adauga 1 pachet de unt sau margarina, care este frecat spuma. Prima data se aseaza foaia pe care se pune jumatate din crema, iar pe alta foaie se pune un strat de gem de caise sau visine, peste cealalata foaie si peste crema, iar apoi se adauga cea din urma foaie. Pofta buna!
Pentru ornament se presara deasupra cocos. Se lasa la racit, iar apoi se serveste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa