Toate se pun pe aburi si se amesteca pana se caramelizeaza, apoi se amesteca cu faina , nu foarte multa, din care se fac 4 foi, care se coc pe dosul
Toate se pun pe aburi si se amesteca pana se caramelizeaza, apoi se amesteca cu faina , nu foarte multa, din care se fac 4 foi, care se coc pe dosul tavii ( un sfat pe dosul tavii este bine sa puneti o folie pentru prajituri, care este unsa cu un pic de ulei).
Crema: 500 gr. lapte, care se pune la fiert, iar cand fierbe se amesteca cu 4 linguri de gris si 3 pliculete de zahar vanilat, apoi se pune la racit. Se adauga 1 pachet de unt sau margarina, care este frecat spuma. Prima data se aseaza foaia pe care se pune jumatate din crema, iar pe alta foaie se pune un strat de gem de caise sau visine, peste cealalata foaie si peste crema, iar apoi se adauga cea din urma foaie. Pofta buna!
Pentru ornament se presara deasupra cocos. Se lasa la racit, iar apoi se serveste.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii