Prajitura cu miere de albine

Foile: Se amesteca bine toate ingredientele si se lasa aluatul obtinut la race, de seara pina dimineata. A doua zi se imparte in trei si se coc trei f

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Foile: 300 gr. faina
  • 120 gr. zahar
  • 2 oua
  • 1 lingurita bicarbonat; Crema: 250 ml. smintina
  • 750 gr. nuci macinate
  • 250 gr. zahar pudra
  • 50 gr. zahar vanilat
  • 50 ml. esenta de rom

Mod de preparare

Foile: Se amesteca bine toate ingredientele si se lasa aluatul obtinut la race, de seara pina dimineata. A doua zi se imparte in trei si se coc trei foi pe dosul tavii.
Crema: Se pun ingredientele la fiert.Se amesteca bine,ca sa nu se prinda de fundul vasului.Se fierbe 15 min.si apoi se lasa sa se raceasca.Se adauga esenta de rom cind este aproape rece crema. Se umplu foile cu aceasta crema si se pune prajitura in frigider pina a doua zi. Se taie in patrate si se pudreaza cu zahar vanilat.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu jeleu de visine

Desert tort cu jeleu de visine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca