Luam o forma cu diametrul 20 cm, si punem in ea hartie de copt. Ouale se bat spuma apoi se adauga zaharul apoi nucile si migdalele macinate, pe urma f
Luam o forma cu diametrul 20 cm, si punem in ea hartie de copt. Ouale se bat spuma apoi se adauga zaharul apoi nucile si migdalele macinate, pe urma faina. Aceasta compozitie o dam la cuptor la 190�C cca. 15-20 min. Lasam sa se raceasca apoi o taiem pe jumatate si punem umplutura care se face asa:
Topim ciocolata, o luam de pe foc, adaugam untul si lasam sa se raceasca putin apoi adaugam frisca batuta.
Dupa ce am umplut tortul sus punem migdalele fulgi si zahar pudra.
Desert tort cu crema de ciocolata, crema cu mascarpone si fructe M-am cadorisit cu un tort fix pe gustul meu. Crema de...
Desert tort cu crema de ciocolata, crema cu mascarpone si fructePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura