Prajitura cu morcov

Se rade morcovul pe razatoarea mica, se freaca cu zaharul si se pune la calit. Dupa ce a scazut zeama, se adauga margarina si se raceste. Se adauga fa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cani de faina
  • 6 cani de morcov ras
  • 3 cani zahar
  • 1 pachet de margarina
  • 1 borcan de gem
  • 2 linguri de bicarbonat sau amoniac

Mod de preparare

Se rade morcovul pe razatoarea mica, se freaca cu zaharul si se pune la calit. Dupa ce a scazut zeama, se adauga margarina si se raceste. Se adauga faina, bicarbonatul, se amesteca bine si se imparte aluatul in doua. O jumatate de aluat se intinde in tava, se unge cu gem, apoi se acopera cu cea de-a doua jumatate de aluat. Se da la cuptor.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu dovlecei si bacon

Este o reteta preluata de la bucataras Ela. Mi-a placut mult cum arata, modul cum se prepara si stiind ca alor mei le plac...

Tarta cu dovlecei si bacon
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca