Prajitura cu morcovi si ciocolata

1. Se bat ouale si zaharul praf intr-un castron pus la bain-marie. 2. Cand amestecul incepe sa se ingroase, se ia castronul de pe foc, se adauga in el

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 150 g faina
  • 50 g cacao
  • 150 g zahar pudra
  • 1 lingurita praf de copt
  • 200 g morcovi rasi
  • 50 g nuci zdrobite
  • 2 linguri ulei
  • 350 g crema mascarpone sau crema de branza
  • 175 g zahar tos
  • 175 g ciocolata menaj

Mod de preparare

1. Se bat ouale si zaharul praf intr-un castron pus la bain-marie.

2. Cand amestecul incepe sa se ingroase, se ia castronul de pe foc, se adauga in el faina cernuta amestecata cu cacao.

3. Apoi in aceasta compozitie se adauga treptat morcovii, uleiul si nucile.

4. Se coace la foc potrivit un blat intr-o forma rotunda, unsa cu unt si tapetata cu faina, de diametrul de 22 cm. Apoi se lasa blatul la racit.

5. Se amesteca crema mascarpone cu zaharul tos si cu ciocolata topita.

6. Se taie blatul in doua si se umple foile cu crema de ciocolata.

7. Se pune crema si deasupra prajiturii.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura frageda cu branza si capsuni

picnicul bucatarasilor Aceasta reteta rapida si delicioasa e numai buna pentru un picnic alaturi de bucatarasi. Recent am...

Desert prajitura frageda cu branza si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii