Untul se freaca impreuna cu 250 gr zahar. Se adauga pe rand galbenusurile, apoi faina, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Separat, se unge o tava cu
Untul se freaca impreuna cu 250 gr zahar. Se adauga pe rand galbenusurile, apoi faina, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Separat, se unge o tava cu unt si se intinde aluatul pe tava. Se coace la cuptor, la foc potrivit. intre timp se bat tare albusurile, cu 250 gr zahar, se adauga cacaua si nuca maruntita. Se scoate tava din cuptor si se toarna deasupra aluatului albusul. Se introduce din nou tava la cuptor si se lasa sa se coaca la foc mic.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Prajituri simple
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa