Framantam ingredientele pentru aluat si impartim aluatul obtinut in 2 parti, punem la rece jumatate de ora. Intre timp fierbem budincile de vanilie cu
Framantam ingredientele pentru aluat si impartim aluatul obtinut in 2 parti, punem la rece jumatate de ora. Intre timp fierbem budincile de vanilie cu zaharul si laptele si le lasam sa se raceasca. Cand budincile devin caldute adaugam smantana si spuma batuta din albusuri si bucatile de piersici. Punem intr-o tava unsa si presarata cu faina o foaie intinsa, turnam crema si acoperim cu cealalta foaie, coacem. Lasam sa se raceasca in tava. Presaram cu zarah vanilat pudra.
Alte retete de prajitura
Prajitura cu mere
Prajitura cu piersici
Prajitura cu visine
Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspeteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj