Prajitura cu piscoturi si glazura de ciocolata

Framantam faina, untura si margarina, adaugam zaharul pudra, galbenusurile, praful de cacao, bicarbonatul de amoniu si atat lapte cat sa obtinem un al

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 30 dkg faina
  • 1 lingura untura
  • 75 dkg margarina
  • 15 dkg zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • 2 lingur praf de cacao
  • Jumate de pachet bicarbont de amoniu
  • Putin lapte
  • Piscot din 6 oua
  • 20 dkg faina
  • 6 dl lapte
  • 15 dkg zahar
  • 1 margarina

Mod de preparare

Framantam faina, untura si margarina, adaugam zaharul pudra, galbenusurile, praful de cacao, bicarbonatul de amoniu si atat lapte cat sa obtinem un aluat consistent de intins. Coacem 2 foi. Pentru mijlloc pregatim un piscot din 6 oua. Pentru umplutura fierbem faina cu laptele si zaharul, lasam la racit si amestecam cu margarina. Glazuram cu ciocolata.
Alte retete recomandate

Placinta mere

Prajitura mere

Prajitura visine

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...