Framantam faina, untura si margarina, adaugam zaharul pudra, galbenusurile, praful de cacao, bicarbonatul de amoniu si atat lapte cat sa obtinem un al
Framantam faina, untura si margarina, adaugam zaharul pudra, galbenusurile, praful de cacao, bicarbonatul de amoniu si atat lapte cat sa obtinem un aluat consistent de intins. Coacem 2 foi. Pentru mijlloc pregatim un piscot din 6 oua. Pentru umplutura fierbem faina cu laptele si zaharul, lasam la racit si amestecam cu margarina. Glazuram cu ciocolata.
Alte retete recomandate
Placinta mere
Prajitura mere
Prajitura visine
Este pentru prima data cand fac asa ceva si m-am grabit sa va recomand si voua,mai ales daca aveti copii;este atat de...
Gem de maceseIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.