Prajitura cu piure de castane

Galbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de zahar, se adauga uleiul, apa si praful de copt amestecat cu faina. Se toarna in tava tapetata cu hartie de

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 100 ml ulei
  • 4 linguri apa
  • 6 linguri faina
  • ½ pachet praf de copt
  • Crema:
  • 150 g margarina
  • 200 g zahar pudra
  • 2 pachete budinca de frisca
  • 600 ml lapte
  • 250 g castane
  • 30 ml rom

Mod de preparare

Galbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de zahar, se adauga uleiul, apa si praful de copt amestecat cu faina. Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor. Margarina se freaca cu zaharul pudra. Praful de budinca se fierbe in lapte, se raceste. Se amesteca cu margarina pregatita, se adauga pireul de castane si romul. Se amesteca bine si se unge pe blat. Se poate orna cu trandafiri din frisca batuta.
Alte retete prajituri recomandate

Prajitura cu miere

Clatite

Placinta

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!