Galbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de zahar, se adauga uleiul, apa si praful de copt amestecat cu faina. Se toarna in tava tapetata cu hartie de
Galbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de zahar, se adauga uleiul, apa si praful de copt amestecat cu faina. Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor. Margarina se freaca cu zaharul pudra. Praful de budinca se fierbe in lapte, se raceste. Se amesteca cu margarina pregatita, se adauga pireul de castane si romul. Se amesteca bine si se unge pe blat. Se poate orna cu trandafiri din frisca batuta.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu miere
Clatite
Placinta
Cele mai pufoase si delicioase gogosi! :) Reteta de aluat pentru gogosi am luat-o de la Rocsi. Am facut mici modificari pe...
Gogosi glazurate cu ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.