Untul se freaca cu zaharul si se adauga pe rand galbenusurile. Se freaca bine si se adauga apoi faina si albusurile batute spuma tare. Se amesteca to
Untul se freaca cu zaharul si se adauga pe rand galbenusurile. Se freaca bine si se adauga apoi faina si albusurile batute spuma tare. Se amesteca totul usor si se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt. Deasupra se asaza prunele curatate de samburi. Se baga tava in cuptorul cald si se lasa prajitura la copt.
Se serveste pudrata cu zahar.
Alte retete:
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Prajitura cu dovleac
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa