Untul se freaca cu zaharul si se adauga pe rand galbenusurile. Se freaca bine si se adauga apoi faina si albusurile batute spuma tare. Se amesteca to
Untul se freaca cu zaharul si se adauga pe rand galbenusurile. Se freaca bine si se adauga apoi faina si albusurile batute spuma tare. Se amesteca totul usor si se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt. Deasupra se asaza prunele curatate de samburi. Se baga tava in cuptorul cald si se lasa prajitura la copt.
Se serveste pudrata cu zahar.
Alte retete:
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Prajitura cu dovleac
Ne place mult fisticul, aroma lui si m-am gandit sa il combin intr-un tort, cu un jeleu de visine. Pasta de fistic am...
Desert tort cu crema de fistic si jeleu de visineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj