Amesteca oul cu untura, lapte si miere. Adauga faina, zahar pudra si bicarbonat de sodiu. Framanta bine aluatul si intinde 3 foi. Coace foile pe spate
Amesteca oul cu untura, lapte si miere. Adauga faina, zahar pudra si bicarbonat de sodiu. Framanta bine aluatul si intinde 3 foi. Coace foile pe spatele unei tavi, la foc mic. In timp ce se coc foile, prepara crema. Fierbe grisul in lapte, ia-l de pe foc si lasa-l sa se raceasca. Cand s-a racit amesteca-l cu zahar si rom. Unge foile racite cu aceasta crema si apasa-le putin. Unge prajitura cu glazura, pentru care amesteca cacao cu zahar si faina, fierbe-o, ia-o de pe foc si adauga untul. Cand s-a racit untul, toarn-o peste prajitura. Feliaza prajitura doar ziua urmatoare.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu caise
Prajitura cu capsuni
Prajitura cu visine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa