Prajitura cu smantana si fructe

Amestecam ingredientele pentru piscot. Il coacem intr-o tava rotunda unsa in cuptorul pre-incalzit. Lasam sa se raceasca. Fierbem laptele cu praful de

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 3 oua
  • 15 dkg zahar
  • 15 dkg faina
  • 3 linguri apa
  • ½ plic praf de copt
  • Pentru stratul de budinca:
  • 1 pachet budina de capsuni
  • 4 linguri zahar
  • Pentru stratul cu smantana:
  • 2 cutii mici de frisca
  • 5 linguri zahar pudra
  • 1 dl apa
  • 1 lingura gelatina

Mod de preparare

Amestecam ingredientele pentru piscot. Il coacem intr-o tava rotunda unsa in cuptorul pre-incalzit. Lasam sa se raceasca. Fierbem laptele cu praful de budinca si cu zaharul si lasam sa se raceasca putin apoi turnam crema peste piscot. Batem spuma smantana cu zaharul pudra. Fierbem in apa gelatina si o lasam sa se raceasca putin, apoi o adaugam la smantana si amestecam. Turnam amestecul obtinut peste crema de budinca. Urmeaza un strat de fructe si gelatina. Punem la rece.
Alte prajituri recomandate

Prajitura cu visine

Prajitura mere post

Prajitura alba ca zapada

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!