Amestecam ingredientele pentru piscot. Il coacem intr-o tava rotunda unsa in cuptorul pre-incalzit. Lasam sa se raceasca. Fierbem laptele cu praful de
Amestecam ingredientele pentru piscot. Il coacem intr-o tava rotunda unsa in cuptorul pre-incalzit. Lasam sa se raceasca. Fierbem laptele cu praful de budinca si cu zaharul si lasam sa se raceasca putin apoi turnam crema peste piscot. Batem spuma smantana cu zaharul pudra. Fierbem in apa gelatina si o lasam sa se raceasca putin, apoi o adaugam la smantana si amestecam. Turnam amestecul obtinut peste crema de budinca. Urmeaza un strat de fructe si gelatina. Punem la rece.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Prajitura mere post
Prajitura alba ca zapada
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti