Prajitura cu smantana si fructe

Amestecam ingredientele pentru piscot. Il coacem intr-o tava rotunda unsa in cuptorul pre-incalzit. Lasam sa se raceasca. Fierbem laptele cu praful de

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 3 oua
  • 15 dkg zahar
  • 15 dkg faina
  • 3 linguri apa
  • ½ plic praf de copt
  • Pentru stratul de budinca:
  • 1 pachet budina de capsuni
  • 4 linguri zahar
  • Pentru stratul cu smantana:
  • 2 cutii mici de frisca
  • 5 linguri zahar pudra
  • 1 dl apa
  • 1 lingura gelatina

Mod de preparare

Amestecam ingredientele pentru piscot. Il coacem intr-o tava rotunda unsa in cuptorul pre-incalzit. Lasam sa se raceasca. Fierbem laptele cu praful de budinca si cu zaharul si lasam sa se raceasca putin apoi turnam crema peste piscot. Batem spuma smantana cu zaharul pudra. Fierbem in apa gelatina si o lasam sa se raceasca putin, apoi o adaugam la smantana si amestecam. Turnam amestecul obtinut peste crema de budinca. Urmeaza un strat de fructe si gelatina. Punem la rece.
Alte prajituri recomandate

Prajitura cu visine

Prajitura mere post

Prajitura alba ca zapada

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Shakshuka cu rosii

Shakshuka cu rosii
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii