Prima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se adauga galbenusul de ou. S
Prima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se adauga galbenusul de ou. Se amesteca de jos in sus si se adauga treptat zaharul tos, uleiul, coaja de lamaie, zaharul vanilinat si faina amestecata cu praful de copt stins. Se toarna compozitia in tava pe care am pus hartie de copt. Se pun visinele spalate, curatate de samburi si scurse peste compozitia de pandispan. Se da la cuptor aproximativ 20-25 min. Se scoate de la cuptor si se pudreaza cu zahar.
Sursa acestei retete este blogul: dumitrufelicia.ro
Alte retete in imagini recomandate
Tiramisu
Ciocolata de casa
Placinta cu mere
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa