Prajitura cu visine, caise sau prune

Se amesteca intr-un castron cu lingura de lemn(nu e necesar mixer)smantana cu zaharul, ouale, praful de copt, zaharul vanilat. La urma se adauga faina

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g smantana sau frisca
  • 300 g zahar
  • 3 oua intregi
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 300 g + 2 linguri faina
  • 1
  • 250 kg fructe la care se scot samburii si daca e cazul se taie in felii (caise si prune)

Mod de preparare

Se amesteca intr-un castron cu lingura de lemn(nu e necesar mixer)smantana cu zaharul, ouale, praful de copt, zaharul vanilat. La urma se adauga faina. Se tapeteaza cu tava cu unt si faina si se toarna aluatul. Peste el se pun fructele aranjate frumos. Prajitura se coace in cuptorul preincalzit cca 30-35 minute pana se dezlipeste aluatul de pe margini.


Prajitura cu visine se serveste la desert impreuna cu o ceasca de cafea.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...