Se curata merele si se taie marunt. Se pun merele la fiert cu 100 ml suc de mere. Restul de 100 ml de suc se amesteca cu praful de budinca si zaharul
Se curata merele si se taie marunt. Se pun merele la fiert cu 100 ml suc de mere. Restul de 100 ml de suc se amesteca cu praful de budinca si zaharul vanilat si se adauga peste merele care fierb, lasand totul pe foc pana cand s-au fiert merele. Se zdrobesc piscoturile/biscuitii si se aseaza intr-o forma de prajiura. Peste se toarna compozitia de mere si se presara cu scortisoara.
Se lasa prajitura la frigider peste noapte si se serveste a doua zi.
Mos Nicolae trebuia asteptat asa cum se cuvine si eu zic ca aceste fursecuri au fost categoric pe placul lui :)
Fursecuri cu cacao si bananeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj