Pentru prajitura cu crema de ciocolata se framanta un aluat din care se fac doua foi. Este delicioasa.
Pentru prajitura delicioasa cu crema de ciocolata, se framanta un aluat din care se fac doua foi, din: 2 oua, 3 linguri de smantana, 50 g unt, 100 g miere, 100 g zahar, o lingurita de bicarbonat, coaja de lamaie, sare si faina cat cuprinde. Blatul 2: 5 oua, 5 linguri de zahar, 5 linguri de faina, sare si coaja de lamaie.
Crema - se pun la fiert 500 ml lapte cu 200 g zahar. Cand fierbe, se pun 2 plicuri de budinca de ciocolata, o ciocolata rasa si 2 linguri de cacao. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu 300 g unt frecat cu 300 g zahar pudra si se umplu foile, putin stropite cu rom. Foaia galbena se pune la mijloc.
Prajitura delicioasa cu crema de ciocolata se serveste dupa ce s-a racit.
Pentru ca nu ma pricep sa fac altfel de cadouri decat din cele dulci, am mesterit un tortulet pentru bunul nostru prieten...
Desert tort AlinOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj