Amestecam ingredientele si le turnam intr-o tava unsa cu unt, nivelam la un deget grosime. Punem la cuptor la foc mare, dupa catvea minute scadem focu
Amestecam ingredientele si le turnam intr-o tava unsa cu unt, nivelam la un deget grosime. Punem la cuptor la foc mare, dupa catvea minute scadem focul si uscam prajitura 20 de minute. Dupa ce scoatem prajitura, turnam imediat glazura de zahar, intre timp preparata. Zaharul si albusul se amesteca pur si simplu. Feliem prajitura cu un cutit umed (nu trebuie lasata sa se raceasca pentru ca se va rupe) si cu ajutorul unei scobitori facem modele de buline cu crema obtinuta din cacao si apa.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Tort diplomat
Tiramisu
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa