Blatul: se separa albusurile de galbenusuri si se bate cu mixerul. Dupa ce ati batut bine se pun 6 linguri de zahar si mai bateti pina se intaresc alb
Blatul: se separa albusurile de galbenusuri si se bate cu mixerul.
Dupa ce ati batut bine se pun 6 linguri de zahar si mai bateti pina se intaresc albusurile.
Cu o lingura de lemn amestecati celelalte : praful de copt cu faina si cacao si la urma uleiul.
Se coace ca si celelalte blaturi.
Dupa ce blatul este gata se scoate de la cuptor se lasa putin la racit si se pune crema facut din amestecul a 200 gr zahar pudra, 200 gr unt si branza de vaci.
Glazura: se amesteca toate si se pune la fiert. Dupa ce vedeti ca se ingroasa glazura o luati de pe foc si o lasati 2 minute sau chiar si un minut puteti sa o lasati si apoi o turnati peste blatul cu branza si o puneti la rece(ori afara ori la frigider pina se intareste glazura.
Reteta Prajitura Fanta a fost propusa de Guest_mona_usa
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase