Din margarina, galbenusuri, smantana, zahar si faina se framanta un aluat. Se pastreaza din el un sfert, pentru a se rade deasupra. Se intinde apoi o
Din margarina, galbenusuri, smantana, zahar si faina se framanta un aluat. Se pastreaza din el un sfert, pentru a se rade deasupra. Se intinde apoi o foaie, se asaza intr-o tava unsa cu unt, se unge cu gem si cu albusurile batute spuma cu putina sare. Se rade deasupra aluatul, in care s-a mai adaugat putina faina in prealabil. Se da tava la cuptor si se lasa la copt, la foc mic.
Se pudreaza cu zahar vanilat, iar la servire se taie cubulete.
Alte retete culinare:
Prajituri delicioase Lapte de pasare Prajitura televizor
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa