Din margarina, galbenusuri, smantana, zahar si faina se framanta un aluat. Se pastreaza din el un sfert, pentru a se rade deasupra. Se intinde apoi o
Din margarina, galbenusuri, smantana, zahar si faina se framanta un aluat. Se pastreaza din el un sfert, pentru a se rade deasupra. Se intinde apoi o foaie, se asaza intr-o tava unsa cu unt, se unge cu gem si cu albusurile batute spuma cu putina sare. Se rade deasupra aluatul, in care s-a mai adaugat putina faina in prealabil. Se da tava la cuptor si se lasa la copt, la foc mic.
Se pudreaza cu zahar vanilat, iar la servire se taie cubulete.
Alte retete culinare:
Prajituri delicioase Lapte de pasare Prajitura televizor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa