Blat1: 5 albusuri se bat spuma cu 150 gr. zahar pudra, 3 linguri de mac macinat, 2 linguri faina, 1/2 praf de copt. Se coace. Blat2: 5 albusuri se
Blat1: 5 albusuri se bat spuma cu 150 gr. zahar pudra, 3 linguri de mac macinat, 2 linguri faina, 1/2 praf de copt. Se coace.
Blat2: 5 albusuri se bat cu 150 gr. zahar pudra, 3 linguri de nuca macinata, 2 linguri de faina, 1/2 praf de copt. Se da la copt
Crema: cele 10 galbenusuri se combina cu 5 linguri lapte, 200 gr. zahar se fierb pe aburi. Cind e rece, se amesteca 1,5 linguri unt si 2 pliculete de vanilie si se umple
Se serveste rece
Incanta-ti simturile cu o reteta delicioasa de fusilli al dente, acompaniata de bucati suculente de piept de pui si sos...
Fusilli cu piept de pui si smantana - Reteta unui preparat gustos si cremosPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura