Blat1: 5 albusuri se bat spuma cu 150 gr. zahar pudra, 3 linguri de mac macinat, 2 linguri faina, 1/2 praf de copt. Se coace. Blat2: 5 albusuri se
Blat1: 5 albusuri se bat spuma cu 150 gr. zahar pudra, 3 linguri de mac macinat, 2 linguri faina, 1/2 praf de copt. Se coace.
Blat2: 5 albusuri se bat cu 150 gr. zahar pudra, 3 linguri de nuca macinata, 2 linguri de faina, 1/2 praf de copt. Se da la copt
Crema: cele 10 galbenusuri se combina cu 5 linguri lapte, 200 gr. zahar se fierb pe aburi. Cind e rece, se amesteca 1,5 linguri unt si 2 pliculete de vanilie si se umple
Se serveste rece
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj