Pentru glazura se bat ouale spuma tare cu zaharul, apoi se adauga nuca si se amesteca bine. Dupa se trece la pregatirea aluatului. Se amesteca faina
Pentru glazura se bat ouale spuma tare cu zaharul, apoi se adauga nuca si se amesteca bine. Dupa se trece la pregatirea aluatului. Se amesteca faina cu untul, oul si zaharul si se framanta bine. Se intinde o foaie de aluat intr-o tava, se unge cu gem iar deasupra se toarna glazura. Se introduce in cuptor, la foc mediu si se lasa la copt.
Se taie si se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de prajituri:
Prajituri de post
Tiramisu
Prajitura cu visine
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa