Pentru glazura se bat ouale spuma tare cu zaharul, apoi se adauga nuca si se amesteca bine. Dupa se trece la pregatirea aluatului. Se amesteca faina
Pentru glazura se bat ouale spuma tare cu zaharul, apoi se adauga nuca si se amesteca bine. Dupa se trece la pregatirea aluatului. Se amesteca faina cu untul, oul si zaharul si se framanta bine. Se intinde o foaie de aluat intr-o tava, se unge cu gem iar deasupra se toarna glazura. Se introduce in cuptor, la foc mediu si se lasa la copt.
Se taie si se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de prajituri:
Prajituri de post
Tiramisu
Prajitura cu visine
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii