Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura glazurata cu nuca sunt necesare urmatoarele ingrediente: nuca, unt, zahar, cacao, albusuri, faina, galbenusuri, zahar, ciocolata.
Untul se freaca cu zaharul. Se adauga faina, nuca, cacaua si albusurile batute spuma. Se toarna intr-o tava unsa si tapetata compozitia rezultata. Cand este aproape facuta, se scoate si se toarna peste prajitura galbenusurile frecate cu zahar. Se pune din nou la cuptor si se lasa pana se intareste glazura. Cand este gata se rade ciocolata.
Poate fi servita dupa ce s-a racit putin.
Alte retete recomandate:
Tiramisu
Chec pufos
Pasca cu branza
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii