Din ingredientele pt. foi faci un aluat din care se intind 4 foi. Nuca macinata se amesteca cu zaharul si se lasa deoparte. Se unge o tava cu margarin
Din ingredientele pt. foi faci un aluat din care se intind 4 foi. Nuca macinata se amesteca cu zaharul si se lasa deoparte. Se unge o tava cu margarina, se tapeteaza cu faina, se aseaza prima foaie, se unge cu cu un strat subtire de gem si se presara nuca amestecata cu zahar. Se continua astfel pana se termina cu ultima foaie si se da prajitura la cuptor, la foc potrivit pt. 30 de minute. Dupa ce s-a scos prajitura, se lasa sa se raceasca, apoi se pregateste glazura: se pune la fiert apa cu uleiul, zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se intinde imediat peste prajitura si dupa cateva minute se poate orna cu ciocolata rasa. Se lasa in tava pana a doua zi, cand se taie patratele.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa