Pentru prajitura Iulian, blatul se face batand albusurile spuma cu o cana de zahar. Este un desert delicios.
Pentru prajitura Iulian, blatul se face batand albusurile spuma cu o cana de zahar. Se adauga rahatul, nuca, faina, sarea si bicarbonat stins, dupa care se coace. Crema - pe baie de aburi se freaca 7 galbenusuri cu o cana de zahar, vanilie si apoi cu untul. La final, se aseaza napolitana – crema – blat – crema – napolitana - crema.
Deasupra pe prajitura Iulian se adauga ciocolata rasa, nuca sau alune si se serveste.
Fetele mele sunt fan supa-cremă, motiv pentru care fac destul de des acest tip de supă, în diferite combinații (cu...
Supa crema de mazare, dovlecel si broccoliOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj