Prajitura Kety

Crema se pune intre foi si se glazureaza cu albusurile batute pe aburi cu zahar, apoi prajitura se orneaza cu ciocolota razuita.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr zahar
  • 250 gr margarina sau unt
  • 3 linguri smintina
  • 1 praf copt
  • 3 galbenusuri
  • faina cit ea sa fie un aluat nu tare dar nici moale sa curga
  • Crema: o foaie din cele 3 se sfarima
  • 1 pahar lapte
  • 50 gr rom
  • 2 linguri gem
  • 2 lingurite cacao
  • 100 gr unt
  • Glazura: 3 albusuri
  • 150 gr zahar

Mod de preparare

Crema se pune intre foi si se glazureaza cu albusurile batute pe aburi cu zahar, apoi prajitura se orneaza cu ciocolota razuita.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpe de pui cu ciuperci

Pulpe de pui cu ciuperci
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca