Prajitura la metru

Pentru prajitura la metru se bat spuma 4 oua cu 300 g zahar, se adauga 100 ml de ulei, 1 praf de copt si 300 g faina.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 300 g zahar
  • 100 ml de ulei
  • 1 praf de copt
  • 300 g faina
  • 2 linguri cacao
  • Crema:
  • 10 linguri de zahar
  • 400 g lapte
  • 5 linguri de faina
  • 200 g margarina
  • o lingura de bulion
  • 200 g margarina
  • 200 g zahar
  • 2 linguri de cacao si
  • o lingurita de otet.

Mod de preparare

Pentru prajitura la metru se bat spuma 4 oua cu 300 g zahar, se adauga 100 ml de ulei, 1 praf de copt si 300 g faina. Se imparte compozitia in doua: una se lasa galbena, iar in cealalta se pun 2 linguri cacao; se coc 40 minute. Crema - se caramelizeaza 10 linguri de zahar, se adauga 400 g lapte cu 5 linguri de faina si se fierbe, pana se leaga. Se adauga 200 g margarina, o lingura de bulion si se da la rece. Apoi se umplu feliile de chec - una galbena, una neagra si deasupra se pune o glazura facuta din 200 g margarina, 200 g zahar, 2 linguri de cacao si o lingurita de otet.


Prajitura la metru se serveste dupa ce s-a racit.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Japoneze

De mult timp imi doream sa fac aceste painici dar cand ma uitam la ele ziceam ca e greu modul de impletit si cedam..Acum,...

Japoneze
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca