Mena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura delicioasa.
Am folosit o tava tapetata cu hartie de copt, dimensiuni 24/32 cm.
Margarina la temperatura camerei, o amestecam cu zaharul si oul, adaugam praful de copt stins cu otet si la final, incorporam faina cernuta. Aceasta compozitie o intindem in tava, peste ea intindem un strat de gem de prune.
Intr-un castron punem ouale si zaharul si mixam pana se topeste zaharul, apoi adaugam nuca macinata. Compozitia obtinuta o turnam in tava peste gem, nivelam si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C. Bagam tava si micsoram putin focul, este gata cand incepe sa se rumeneasca partea de deasupra. Se scoate din cuptor se lasa la racit si apoi se portioneaza.
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti