Se inmoaie stafidele in apa (cat sa se umfle putin). Se amesteca apoi cu biscuitii sfaramati de mana si cu nucile putin coapte la cuptor. Se freaca
Se inmoaie stafidele in apa (cat sa se umfle putin). Se amesteca apoi cu biscuitii sfaramati de mana si cu nucile putin coapte la cuptor.
Se freaca margarina cu zahar(pudra) si cu cacao. Se adauga la amestec, dupa care se toarna esenta de rom sau coniac. Se amesteca bine, pana se omogenizeaza compozitia. Se modeleaza amestecul sub forma unui rulou de grosimea dorita.
Se lasa la rece o ora.
Se taie in felii rotunde si se serveste.
O combinatie de nuca si ciocolata, ce ne place tare mult.
Prajitura cu nuca si crema de ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura