Prajitura Mosaic

Se inmoaie stafidele in apa (cat sa se umfle putin). Se amesteca apoi cu biscuitii sfaramati de mana si cu nucile putin coapte la cuptor. Se freaca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg biscuiti populari
  • 1 si 1/2 pachet margarina
  • 200g nuci macinate
  • 1 lingura de esenta de rom sau coniac
  • 6 linguri de cacao
  • 200g de stafide
  • 1 ceasca de zahar pudra

Mod de preparare

Se inmoaie stafidele in apa (cat sa se umfle putin). Se amesteca apoi cu biscuitii sfaramati de mana si cu nucile putin coapte la cuptor.

Se freaca margarina cu zahar(pudra) si cu cacao. Se adauga la amestec, dupa care se toarna esenta de rom sau coniac. Se amesteca bine, pana se omogenizeaza compozitia. Se modeleaza amestecul sub forma unui rulou de grosimea dorita.

Se lasa la rece o ora.
Se taie in felii rotunde si se serveste.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide