Prajitura Mosaic

Se inmoaie stafidele in apa (cat sa se umfle putin). Se amesteca apoi cu biscuitii sfaramati de mana si cu nucile putin coapte la cuptor. Se freaca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg biscuiti populari
  • 1 si 1/2 pachet margarina
  • 200g nuci macinate
  • 1 lingura de esenta de rom sau coniac
  • 6 linguri de cacao
  • 200g de stafide
  • 1 ceasca de zahar pudra

Mod de preparare

Se inmoaie stafidele in apa (cat sa se umfle putin). Se amesteca apoi cu biscuitii sfaramati de mana si cu nucile putin coapte la cuptor.

Se freaca margarina cu zahar(pudra) si cu cacao. Se adauga la amestec, dupa care se toarna esenta de rom sau coniac. Se amesteca bine, pana se omogenizeaza compozitia. Se modeleaza amestecul sub forma unui rulou de grosimea dorita.

Se lasa la rece o ora.
Se taie in felii rotunde si se serveste.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...