Blat: Acest aluat se coace in tava unsa si tapetata cu faina. Crema: Se ia de pe foc si se adauga un pachet de unt si esenta de vanilie(baton de vanil
Blat: Acest aluat se coace in tava unsa si tapetata cu faina.
Crema: Se ia de pe foc si se adauga un pachet de unt si esenta de vanilie(baton de vanilie). Separat, se caramelizeaza 10-12 linguri zahar si asa fierbinte se uniformizeaza pe blatul racit; apoi se pune crema de vanilie, iar deasupra frisca si ciocolata rasa.
Se tine la rece si se taie a doua zi
Haideti sa mai facem o prajitura delicioasa, sa mai incalzim diminetile reci de toamna si sa ne mai bucuram de amiezile...
Desert prajitura cu crema cu lamaie, fructe de padure si oreoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj