Prajitura Plazma sarbeasca

Inmuiati stafidele in apa sau in rom daca nu serviti copiilor. Bateti margarina spuma cu mixerul, puneti oul si zaharul. De acum amestecati manual, p

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g- biscuiti Plazma macinati
  • 250g-margarina
  • 1 ou
  • 150g- zahar pudra
  • 200ml- suc de portocale gazos
  • 100g- nuci
  • alune macinate sau un mix
  • 100g- ciocolata menaj
  • 100g stafide
  • o cutie mica frisca lichida

Mod de preparare

Inmuiati stafidele in apa sau in rom daca nu serviti copiilor. Bateti margarina spuma cu mixerul, puneti oul si zaharul. De acum amestecati manual, puneti biscuitii, sucul de portocale, nucile, stafidele stoarse si ciocolata rasa. Incorporati totul si puneti intr-o forma de chec la frigider peste noapte. Nu inlocuiti margarina cu unt deoarece nu va tine si va curge

Inainte de a servi bateti frisca si puneti deasupra.

Pofta buna!

Alte retete de prajituri recomandate:

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!