Prajitura pufoasa cu branza si mandarine

Prajitura cu branza si mandarine este o reteta de prajitura simpla si gustoasa, ce va fi si pe placul celor mici. Are o textura pufoasa, aroma mandarinelor imbinandu-se perfect cu branza dulce de vaci.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 900g branza de vaci
  • 6 oua
  • 150g zahar
  • 150g unt
  • 1 compot mic de mandarine
  • 250g faina
  • coaja lamaie
  • aroma de vanilie

Mod de preparare


Separam albusurile de galbenusuri, si le batem spuma. Scurgem mandarinele din compot bine de seama. Untul la temperatura camerei se freaca bine cu zaharul pana se topeste, se adauga cate un galbenus pe rand, amestecand bine dupa fiecare.

Se incorporeaza branza impreuna cu faina si mandarinele tocate eventual, si se amesteca usor, cu o paleta de silicon. Compozitia se toarna intr-o tava de 20x30cm si se coace aproximativ 45 de minute la foc mediu.


Dupa ce se raceste, prajitura cu branza si mandarine poate fi servita.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Spirala cu vinete si carne

Daca Bivolaru are spirala, de ce sa nu am si eu...care se baga la o spirala spiritualo-gustativa...:))

Spirala cu vinete si carne
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca