Prajitura cu branza si mandarine este o reteta de prajitura simpla si gustoasa, ce va fi si pe placul celor mici. Are o textura pufoasa, aroma mandarinelor imbinandu-se perfect cu branza dulce de vaci.
Separam albusurile de galbenusuri, si le batem spuma. Scurgem mandarinele din compot bine de seama. Untul la temperatura camerei se freaca bine cu zaharul pana se topeste, se adauga cate un galbenus pe rand, amestecand bine dupa fiecare.
Se incorporeaza branza impreuna cu faina si mandarinele tocate eventual, si se amesteca usor, cu o paleta de silicon. Compozitia se toarna intr-o tava de 20x30cm si se coace aproximativ 45 de minute la foc mediu.
Dupa ce se raceste, prajitura cu branza si mandarine poate fi servita.
Daca Bivolaru are spirala, de ce sa nu am si eu...care se baga la o spirala spiritualo-gustativa...:))
Spirala cu vinete si carneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj