Cuptorul de incalzeste la 170 grade. Se pun toate ingredientele intr-un castron si se bat cu mixerul timp de 5 minute. Se unge o tava si se tapeteaza
Cuptorul de incalzeste la 170 grade. Se pun toate ingredientele intr-un castron si se bat cu mixerul timp de 5 minute. Se unge o tava si se tapeteaza cu faina. Se pune compozitia si se baga la cuptorul bine incalzit. Se lasa circa o ora. Inainte de a se scoate, se incearca cu o scobitoare, daca nu se lipeste nimic pe scobitoare, prajitura este gata.
Se serveste pudrata cu zahar
In bucataria frantuzeasca, Quiche Lorraine este un preparat gustos pe baza de oua, smantana, bacon si branza invelite intr-o...
Quiche Lorraine-„plăcintă-deschisă” cu smântânăOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj