Prajitura rapida de foi "Lica"

Se arde zaharul se adauga untul, se da la o parte, se pune nuca, apoi cele doua oua amestecindu-se repede. Crema se pune calda intre foi. Se preseaza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de foi
  • 2 pahare de zahar
  • 2 pahare de nuca macinata
  • 2 oua
  • 125 gr. unt

Mod de preparare

Se arde zaharul se adauga untul, se da la o parte, se pune nuca, apoi cele doua oua amestecindu-se repede. Crema se pune calda intre foi. Se preseaza usor si se taie rece.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide