Pentru prajitura Rozi (de post) va trebuie 4 foi napolitana mari, 500 g ciocolata menaj alba, 500 g ciocolata menaj cu cacao.
Pentru prajitura Rozi (de post) topim ciocolata alba pe baie de aburi, iar dupa ce s-a racit adaugam 200 g margarina frecata spuma, adaugam dulceata si 100 g nuci sau alune zdrobite. Amestecam repede si punem compozitia intre patru foi, adica intre cate doua. Topim ciocolata cu cacao si o amestecam cu restul de margarina frecata, adaugam alune zdrobite si punem intre cele patru foi umplute cu ciocolata alba.
Dam la rece timp de 3-4 ore, apoi prajitura Rozi se taie si se serveste.
nu mi-am imaginat ca feniculul e atat de gustos! E prima data cand gatesc mancare cu fenicul si sunt tare multumita de...
Mancare de pui cu feniculGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa