Aluatul: Se freaca faina cu untul pana cand aceasta s sfarama, se pune zaharul si se adauga si 1 ou intreg. Se framanta pana totul este omogenizat. Al
Aluatul: Se freaca faina cu untul pana cand aceasta s sfarama, se pune zaharul si se adauga si 1 ou intreg.
Se framanta pana totul este omogenizat. Aluatul se intinde in tava astfel incat aluatul sa fie pe margine un deget ridicat.
Se unge aluatul cu un strat subtire de marmelada, peste care se pune crema.
Crema se prepara astfel: se freaca galbenusurile 10 minute si se sauga sucul de la lamaie si coaja de lamaie.
Se amesteca timp de 5 minute, dupa care se adauga esenta de rom si nucile, cu albusul batut spuma. Acesta crema se pune peste foaie si se pune la cuptor.
Se presara cu zahar.
Imi place sa ma joc cu aluaturile, clar! Asa ca incerc orice combinatie, atat la paine cat si la placinte sau altele. De...
Chifle cu unt si seminte de susanGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa