Blatul: Albusurile se bat spuma cu 200 gr. zahar. Se adauga nuca prajita, 2 linguri faina si 2 linguri cacao. Spuma obtinuta se pune intr-o tava relat
Blatul: Albusurile se bat spuma cu 200 gr. zahar. Se adauga nuca prajita, 2 linguri faina si 2 linguri cacao. Spuma obtinuta se pune intr-o tava relativ mare (tava de cuptor) tapetata cu hartie de copt. Marginile tavii se pot unge cu unt pentru ca aluatul sa se desprinda mai usor. Se da la cuptor la foc mediu. E recomandat sa nu se deschida usa cuptorului prea des, altfel aluatul se lasa. Crema: Galbenusurile se freaca cu 200 gr. zahar. Se dilueaza cu cana de cafea/ness si se fierbe pe foc mic sau pe aburi, amestecand mereu, pana se ingrasa. Cand s-a racit se amesteca cu 200 gr. unt. Crema se intinde peste blat si se taie patrate. Se pastreaza la frigider.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa