Scoatem usor samburii din visine a.i sa ne ramana visina intreaga. Le punem la scurs intr-o strecuratoare. Batem galbenusurile cu 6 linguri de zahar,
Scoatem usor samburii din visine a.i sa ne ramana visina intreaga. Le punem la scurs intr-o strecuratoare. Batem galbenusurile cu 6 linguri de zahar, coaja de portocale, esentele si coaja de lamaie. Batem spuma albusurile cu zeama de lamaie si un praf de sare. Adaugam cateva linguri de faina si galbenusurile. Punem intr-o tava compozitia si peste punem si visinele scurse. Se da la cuptort pana se rumeneste.
Alte retete de prajituri recomandate:
Ciocolata de casa
Tort diplomat
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti