Scoatem usor samburii din visine a.i sa ne ramana visina intreaga. Le punem la scurs intr-o strecuratoare. Batem galbenusurile cu 6 linguri de zahar,
Scoatem usor samburii din visine a.i sa ne ramana visina intreaga. Le punem la scurs intr-o strecuratoare. Batem galbenusurile cu 6 linguri de zahar, coaja de portocale, esentele si coaja de lamaie. Batem spuma albusurile cu zeama de lamaie si un praf de sare. Adaugam cateva linguri de faina si galbenusurile. Punem intr-o tava compozitia si peste punem si visinele scurse. Se da la cuptort pana se rumeneste.
Alte retete de prajituri recomandate:
Ciocolata de casa
Tort diplomat
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii