In 100 ml de rom se pun stafidele cca 1-2 ore. In cupe pentru inghetata se rup bucati de piscot. Intre timp se amesteca cu un pic de lapte pana se o
In 100 ml de rom se pun stafidele cca 1-2 ore. In cupe pentru inghetata se rup bucati de piscot. Intre timp se amesteca cu un pic de lapte pana se omogenizeaza, ouale, cacao, faina si zaharul. Se adauga laptele ramas, un pic de rom, stafidele si nucile. Se lasa sa fiarba fara sa se ingroase prea mult. Se ia de pe foc, se amesteca cu visinele si untul si preparatul cald se toarna peste piscoturi.
Se servesc cu frisca.
Alte dulciuri retete recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Tiramisu
Este un "dulce" foarte usor de facut, dar care necesita sa stea mult timp la cuptor, cel putin la al meu. Este...
Crema de zahar arsOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj