Laptele, uleiul si ciocolata rupta bucati se pune pe foc pana aceasta se topeste. Ouale se freaca cu zaharul pana ce acesta se topeste, apoi se adauga
Laptele, uleiul si ciocolata rupta bucati se pune pe foc pana aceasta se topeste. Ouale se freaca cu zaharul pana ce acesta se topeste, apoi se adauga ciocolata topita si se omogenizeaza. La sfarsit se ncorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Se toarna intr-o forma (eu am copt-o intr-o forma de tort de 26 cm) tapetata cu hartie de copt si deasupra se pun jumatati de caise (optional). Se da la cuptor (mediu 5 min, apoi mic) aproximativ 30 minute. La suprafata este crocanta, iar in interor plina de ciocolata. In cuptor o sa creasca, iar apoi o sa se lase si se vor forma cratere.
Se poate servi simpla sau cu toping de ciocolata si banane. Se lasa sa se raceasca in tava, apoi se proportioneaza.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu mere
Am pregatit pentru Mos Craciun o prajitura tare buna! Initial am vrut sa fac tort, Tortul Tuxedo, dar pe parcurs m-am...
Prajitura TuxedoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj