Prajituri americane

Se amesteca untul, zaharul, zaharul pudra intr-un castron pina la o consistenta cremoasa. Se adauga fulgii de ovaz. Se bate oul, se amesteca cu ameste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt sau margarina
  • 4 1/2 dl zahar pudra
  • 3/4 dl zahar
  • 1 lingurita zahar pudra
  • 6 1/2 dl fulgi de ovaz
  • 2 oua
  • 3 dl lapte
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 350 gr. ciocolata pentru prajituri
  • taiata mare

Mod de preparare

Se amesteca untul, zaharul, zaharul pudra intr-un castron pina la o consistenta cremoasa. Se adauga fulgii de ovaz. Se bate oul, se amesteca cu amestecul cu unt. Se amesteca faina, sarea si bicarbonatul si se amesteca cu compozitia cu unt. Se adauga ciocolata, se amesteca/framinta. Se pune cu lingura pe tava, cu loc intre ele, se aplatizeaza putin.

Se coc in mijlocul cuptorului la 150 grade 10-15 minute.


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...