Se amesteca bine untul cu zahar, oua si ghimbirul macinat. Praful de copt se amesteca cu faina si se framanta bine toate ingredientele. Se intinde alu
Se amesteca bine untul cu zahar, oua si ghimbirul macinat. Praful de copt se amesteca cu faina si se framanta bine toate ingredientele. Se intinde aluatul pe masa presarata cu faina si se taie in formele pe care le doriti dumneavoastra, iar apoi se asaza intr-o tava unsa cu unt. Se baga la cuptorul incins si se coace la foc mic.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu prune
Prajitura cu visine
Prajituri caise
Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti