Se amesteca bine untul cu zahar, oua si ghimbirul macinat. Praful de copt se amesteca cu faina si se framanta bine toate ingredientele. Se intinde alu
Se amesteca bine untul cu zahar, oua si ghimbirul macinat. Praful de copt se amesteca cu faina si se framanta bine toate ingredientele. Se intinde aluatul pe masa presarata cu faina si se taie in formele pe care le doriti dumneavoastra, iar apoi se asaza intr-o tava unsa cu unt. Se baga la cuptorul incins si se coace la foc mic.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu prune
Prajitura cu visine
Prajituri caise
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa