Untul se freaca spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, sare, faina si se framanta bine aluatul format. Se pune apoi la frigider pentru cateva ore.
Untul se freaca spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, sare, faina si se framanta bine aluatul format. Se pune apoi la frigider pentru cateva ore. Se formeaza din aluat gogosele de marimea nucilor, se dau prin albus spuma si apoi prin nuca maruntita. Se pun intr-o tava unsa si tapetata cu hartie si se coc la foc potrivit. Dupa aproximativ 5 minute se scoate tava si se turtesc cu dosul unui pahar. Se mai coc apoi la foc mic 15 minute.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de prajituri:
Tiramisu
Prajituri simple
Prajitura cu dovleac
Acest tort a fost facut la comanda, unui baietel dragalas de 3 anisori. Am avut mana libera sa fac ce cred eu si am ales sa...
Tort pt copii cu doua feluri de ciocolataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj