Raffaelo

Se freaca branza cu zaharul si fulgii de nuca decocos proportii relativ egale, (zahar poate fi mai putin, depinde cat de dulce va place si din nuca de

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Branza Ricotta de vaca
  • zahar pudra
  • Nuca de cocos in cantitati egale

Mod de preparare

Se freaca branza cu zaharul si fulgii de nuca decocos proportii relativ egale, (zahar poate fi mai putin, depinde cat de dulce va place si din nuca de cocos pastrati deoparte cca 100g pt a tavali bilutele).
Se fac bilute, se tavalesc prin fulgii de nuca de cocos lasati deoparte si se pun la frigider 15 min.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...