Rulada cu biscuiti si banane

Se pune laptele cu zaharul pe foc si cand s-a topit si este fierbinte il luam dupa foc si adaugam, cacaoa si margarina cubulete. Amestecam pana se to

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g margarina
  • 150 g nuca de cocos
  • 2 banane
  • 400 g biscuiti simpli
  • 150 ml lapte
  • 2 linguri de cacao
  • 200g zahar
  • 3-4 linguri de lichior de visine
  • cirese amare
  • esenta de rom
  • 500 ml lapte
  • 3 linguri de zahar
  • 6 linguri de gris

Mod de preparare

Se pune laptele cu zaharul pe foc si cand s-a topit si este fierbinte il luam dupa foc si adaugam, cacaoa si margarina cubulete. Amestecam pana se topeste si sfaramam biscuitii cu sucitorul, dupa care turnam peste ei compozitia calduta, adaugam 3 linguri de lichior si esenta de rom

Crema alba :

Se pune laptele la fiert cu zaharul si cand a dat in clocot se pune grisul mestecam bine si cand a inceput sa se ingroasa il luam dupa foc, adaugam margarina cubulete si la sfarsit nuca de cocos. Se pune pe o folie crema de gris cu nuca de cocos, se intinde ca o foaie, se adauga crema din biscuiti, se intinde la fel ca si crema din gris dupa care punem banana intreaga, se ruleaza usor ca un salam.


Din aceasta compozitie ies cam doua rulade de 30 cm. Daca doriti puteti sa le ornati cu fulgi de ciocolata.

Alte retete recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paine cu masline

Intr-una din zile am vazut aceasta paine la Gaby care la randul ei, a vazut-o la Violeta Postolache. Si, cum noua ne plac...

Paine cu masline
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca